18 جولای, 2025
Generic filters
Xiaomi Poco F7 Ultra review

بررسی شیائومی پوکو اف 7 اولترا: یک میان‌رده‌ی رده‌بالا که در ظاهر یک پرچمدار خودنمایی می‌کند

()

شیائومی پوکو اف ۷ اولترا با ارائه عملکرد سطح بالا و قیمتی بسیار پایین‌تر از اکثر مدل‌های پرچمدار، به هدف خود رسیده است. گوشی‌های دیگری نیز وجود دارند که با اصلاحات بیشتر – به خصوص در بخش‌های دوربین و نرم‌افزار – به نتایج تقریباً مشابهی دست می‌یابند، اما برای قدرت خام با بودجه کمتر، پوکو اف ۷ اولترا کار را به خوبی انجام می‌دهد.

جوانب مثبت

  • +عملکرد عالی
  • +عمر باتری قوی
  • +شارژ سریع

منفی

  • نرم‌افزار شلوغ و کلافه‌کننده
  • کیفیت دوربین متوسط
  • در بریتانیا شارژر در جعبه نیست

پوکو اف ۷ اولترا: بررسی دو دقیقه‌ای

زیربرند پوکو همیشه روش شیائومی برای ارائه عملکرد عالی با قیمتی مناسب بوده است. آیا یک مدل گران‌تر «اولترا» اصلاً منطقی خواهد بود؟

حالا که پوکو اف ۷ اولترا از راه رسیده، می‌توانیم قاطعانه به این سوال پاسخ دهیم. این اولین باری است که پوکو کلمه U-word را در برندسازی خود معرفی می‌کند و همانطور که انتظار می‌رود، برای این مناسبت، از ابزارهای قدرتمندی استفاده کرده است.

در قلب همه این‌ها، همان چیپست اسنپدراگون ۸ الیت قرار دارد که برخی از بزرگترین و بهترین گوشی‌های بازار را قدرت می‌دهد و در اینجا با تراشه گرافیکی VisionBoost D7 پشتیبانی می‌شود – اولین نمونه از این نوع در یک گوشی پوکو. نتایج ترکیبی کاملاً سریع‌ترین نتایجی نیستند که تا به حال دیده‌ایم، اما مطمئناً در صدر جدول قرار دارند.

همه چیز در این بسته‌بندی کاملاً قابل رقابت با محصولات رده بالا نیست. با توجه به افزایش محبوبیت برند پوکو، طراحی آن کمی زمخت و سنگین به نظر می‌رسد. با این حال، محکم به نظر می‌رسد و هیچ شکی در مورد مقاومت در برابر گرد و غبار و آب در سطح پرچمداران با استاندارد IP68 وجود ندارد.

Poco F7 Ultra

همچنین هیچ شکی در تأثیر باتری ۵۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی پوکو ایکس ۷ اولترا بر استقامت باتری وجود ندارد. این گوشی با استفاده متوسط، دو روز بدون مشکل دوام می‌آورد. سرعت شارژ همچنان گلکسی اس ۲۵ اولترا و پیکسل ۹ پرو ایکس‌ال را نیز با پشتیبانی از هایپرشارژ ۱۲۰ واتی و هایپرشارژ بی‌سیم ۵۰ واتی، در جایگاه پایین‌تری قرار می‌دهد، هرچند در بریتانیا شارژری در جعبه وجود ندارد.

بعید است که چیدمان دوربین هیچ یک از اعضای خانواده پرچمدار را بترساند. این گوشی با یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و یک دوربین فوق عریض ۳۲ مگاپیکسلی، از تعادل خوبی برخوردار است، در حالی که ارائه یک دوربین تله فوتو ۵۰ مگاپیکسلی اختصاصی با بزرگنمایی ۲.۵ برابر، به ویژه برای اولین بار برای این برند خوشایند است. با این حال، کیفیت کلی تصویر هنوز هم با گوشی‌های میان‌رده رقابت می‌کند – قابل قبول است، نه کاملاً چشمگیر.

نرم‌افزار HyperOS شیائومی همچنان در ستون منفی قرار دارد. به اندازه کافی روان و پایدار است، اما پر از برنامه‌های بی‌معنی و سرویس‌های سنگین است. این موضوع همچنان حتی برای بهترین گوشی‌های شیائومی نیز یک نقطه ضعف محسوب می‌شود .

همه این‌ها به معنای سریع‌ترین و بهترین گوشی پوکو است که تا به حال دیده‌ایم و انتخابی مطمئن برای کسانی است که به دنبال عملکرد بالا با قیمت مناسب هستند. با این حال، وجود نوبیا Z70 اولترا به این معنی است که این گوشی دقیقاً در آنچه ارائه می‌دهد منحصر به فرد نیست و گزینه‌های شیک‌تری مانند OnePlus 13R و Samsung Galaxy S24 FE وجود دارد.

بررسی پوکو اف ۷ اولترا: قیمت و زمان عرضه

Poco F7 Ultra-1
  • عرضه شده در ۲۷ مارس ۲۰۲۵ با قیمت ۶۴۹ پوند (مدل ۱۲ گیگابایت/۲۵۶ گیگابایت)
  • مدل ۱۶ گیگابایت/۵۱۲ ترابایت، ۶۹۹ پوند قیمت دارد
  • در ایالات متحده موجود نیست

شیائومی پوکو F7 اولترا را در تاریخ ۲۷ مارس ۲۰۲۵ در سراسر اروپا و بریتانیا و همچنین در جنوب شرقی آسیا، خاورمیانه و آمریکای لاتین عرضه کرد. مانند سایر گوشی‌های شیائومی، این گوشی در ایالات متحده عرضه نخواهد شد و در استرالیا نیز در دسترس نخواهد بود.

در بریتانیا، قیمت این گوشی از ۶۴۹ پوند برای مدلی با ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی شروع می‌شود. همچنین یک مدل بالاتر با ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی وجود دارد که ۶۹۹ پوند قیمت دارد.

با این قیمت، پوکو ایکس ۷ اولترا در مقابل چندین گوشی دیگر که به دنبال ارائه تجربه‌ای در حد یک پرچمدار هستند، قرار می‌گیرد. شاید قابل مقایسه‌ترین گوشی از نظر امکانات، نوبیا زد ۷۰ اولترا باشد که عملکرد مشابه، باتری بزرگتر و دوربین پیشرفته‌تری را با همان قیمت درخواستی ارائه می‌دهد.

وان‌پلاس ۱۳ آر نیز از نظر قیمت و جایگاه با پوکو اف ۷ اولترا قابل مقایسه است، هرچند از پردازنده نسل قبلی استفاده می‌کند. هر دوی این رقبا فاقد شارژ بی‌سیم پوکو اف ۷ اولترا نیز هستند.

گوشی دیگری که می‌توان آن را رقیب در نظر گرفت، سامسونگ گلکسی S24 FE است. این گوشی از طراحی شیک‌تر، شارژ بی‌سیم و دوربین تله‌فوتو با زوم ۳ برابری بهره می‌برد، اما پردازنده ضعیف‌تری دارد.

  • امتیاز ارزش: ۴ / ۵

بررسی پوکو اف ۷ اولترا: مشخصات

ابعاد:۱۶۰.۲۶ در ۷۴.۹۵ در ۸.۳۹ میلی‌متر
وزن:۲۱۲ گرم
نمایش:۶.۶۷ اینچ QHD+ (۱۴۴۰ در ۳۲۰۰) تا ۱۲۰ هرتز AMOLED
چیپست:کوالکام اسنپدراگون ۸ الیت
رم:۱۲ گیگابایت / ۱۶ گیگابایت (LPDDR5X)
ذخیره سازی:۲۵۶ گیگابایت / ۵۱۲ گیگابایت (UFS 4.1)
سیستم عامل:اندروید ۱۵ با سیستم عامل هایپر او اس ۲
دوربین اصلی:حسگر ۵۰ مگاپیکسلی Light Fusion 800 با اندازه ۱/۱.۵۵ اینچ و لرزشگیر اپتیکال تصویر
دوربین فوق عریض:حسگر ۳۲ مگاپیکسلی
دوربین تله‌فوتوحسگر ۵۰ مگاپیکسلی ۱/۲.۷۶ اینچی
دوربین جلو:حسگر ۳۲ مگاپیکسلی
باتری:۵۳۰۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژ:سیمی ۱۲۰ وات، بی‌سیم ۵۰ وات
رنگ‌ها:زرد، مشکی

بررسی پوکو اف ۷ اولترا: طراحی

Poco F7 Ultra review design
  • طراحی تخت، طراحی سنگین
  • زرد پررنگ یا مشکی کدر
  • حفاظت چشمگیر IP68

شیائومی معتقد است که پوکو ایکس ۷ اولترا از یک «طراحی کاملاً جدید» بهره می‌برد و اگرچه در مقیاس وسیع‌تر، چندان جدید به نظر نمی‌رسد، اما مطمئناً با سری پوکو اف ۶ قبل از خود متفاوت است.

در واقع، اولین باری که پوکو ایکس ۷ اولترا را در دست گرفتم، بیش از همه به یاد شیائومی ۱۵ افتادم . این گوشی هم قاب مشکی تخت مشابهی دارد، البته در لبه‌ها کمی کمتر گرد شده است. با ابعاد ۱۶۰.۲۶ در ۷۴.۹۵ در ۸.۳۹ میلی‌متر و وزن کمی بیش از حد سنگین ۲۱۲ گرمی، مشخصاً بسیار بزرگتر است.

اگر یک ویژگی خاص از پوکو وجود داشته باشد که اینجا همچنان دیده می‌شود، آن رنگ زرد روشن قاب پشتی است – حداقل در مدلی که من آزمایش کردم. چه آن را دوست داشته باشید و چه نداشته باشید، نمی‌توانید انکار کنید که این رنگ، به خصوص وقتی در مقابل سیاهی عمیق قاب قرار می‌گیرد، برجسته است.

شیائومی ظاهر ماژول دوربین پوکو را نیز تغییر داده است، هرچند که این تغییر هرگز مانند خانواده پیکسل گوگل، یک طرح ثابت نبوده است. در اینجا، یک دایره برجسته وجود دارد که شامل سه دوربین است و به یک طرف متمایل شده است. قاب مشکی دوباره در مقابل آن رنگ زرد ملایم، به زیبایی خودنمایی می‌کند.

کیفیت ساخت قطعاً نسبت به گوشی‌های قبلی سری F پوکو یک قدم جلوتر رفته است و شیائومی حتی توانسته گواهینامه IP68 در سطح پرچمداران را معرفی کند. این گوشی به اندازه هر گوشی آیفون یا سامسونگ گلکسی S که نام ببرید، در برابر گرد و غبار و آب مقاوم است.

گذشته از رنگ زرد (همچنین با رنگ مشکی ملایم‌تری نیز عرضه می‌شود)، این گوشی از نظر طراحی نسبت به نوبیا Z70 Ultra کمتر جلب توجه می‌کند، هرچند به اندازه وان‌پلاس ۱۳R یا سامسونگ گلکسی S24 FE شیک و زیبا نیست.

  • امتیاز طراحی: ۳.۵ / ۵

بررسی پوکو اف ۷ اولترا: نمایشگر

Poco F7 Ultra review display
  • صفحه نمایش آشنای ۶.۶۷ اینچی (۳۲۰۰ در ۱۴۴۰) با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز
  • روشنایی کافی در اوج روشنایی ۳۲۰۰ نیت، ۱۸۰۰ نیت در حالت HBM
  • رنگ‌های طبیعی

گوشی‌های پوکو اغلب تمایل دارند با نمایشگرهای بزرگ و متوازن عرضه شوند و پوکو F7 اولترا نیز به این روند خوب ادامه می‌دهد.

نه اینکه پیشرفت زیادی نسبت به صفحه نمایش پوکو F6 پرو داشته باشد . این یک صفحه نمایش AMOLED 6.67 اینچی دیگر با وضوح QHD+ است، هرچند باید خودتان این را در منوی تنظیمات فعال کنید که آزاردهنده است.

حداکثر روشنایی ۳۲۰۰ نیتی که در اینجا ذکر شده، در واقع کمتر از ۴۰۰۰ نیتی است که در پوکو F6 پرو وجود دارد. با این حال، این موضوع در هنگام پخش HDR در بخش محدودی از صفحه نمایش صدق می‌کند . وقتی خورشید بیرون است و حالت روشنایی بالا (HBM) فعال می‌شود، صفحه نمایش پوکو F7 اولترا تا ۱۸۰۰ نیت روشنایی خواهد داشت که نسبت به ۱۲۰۰ نیت در F6 پرو، پیشرفت قابل توجهی است.

حداکثر نرخ تازه‌سازی تصویر برای صفحه نمایش پوکو F7 اولترا ۱۲۰ هرتز است که عملاً در حال حاضر استاندارد صنعتی محسوب می‌شود (به هر حال، اپل ). اگر نوبیا Z70 اولترا را انتخاب کنید، می‌توانید این نرخ را تا ۱۴۴ هرتز افزایش دهید، اما این نرخ به معنای ورود به محدوده «بازده نزولی» است.

این پنل LTPO نیست، به این معنی که مانند گوشی‌های پرچمدار شیائومی که از آنها تقلید می‌کنند، به سرعت تا ۱ هرتز کاهش نمی‌یابد. می‌توان با این قیمت چنین نمایشگر کارآمدی را تهیه کرد، اما در عوض باید OnePlus 13R را انتخاب کنید.

این نمایشگر به جای استفاده از محافظ گوریلا گلس معمولی که به صورت آماده عرضه می‌شود، با چیزی که شیائومی آن را «Poco Shield Glass» می‌نامد، پوشانده شده است. ظاهراً این مقاوم‌ترین محافظ صفحه نمایش است که تاکنون روی یک دستگاه پوکو استفاده شده است، که نشان می‌دهد حداقل از محافظ کورنینگ گوریلا گلس 7i که در پوکو F7 Pro استفاده شده، مقاوم‌تر است.

اگرچه این گوشی یک سر و گردن از گوشی‌های قبلی سری F پوکو بالاتر نیست، اما نمی‌توان از صفحه نمایش پوکو F7 اولترا ایراد گرفت. اندازه مناسبی دارد، کاملاً واضح است و به خوبی کالیبره شده است.

  • امتیاز نمایش: ۴/۵

بررسی دوربین‌های پوکو اف ۷ اولترا

Poco F7 Ultra review cameras
  • عکس‌های باکیفیت با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین فوق عریض ۳۲ مگاپیکسلی
  • تله‌فوتو اختصاصی کمیاب ۲.۵ برابری
  • دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی مناسب

شیائومی حتماً مجبور بوده در مورد دوربین پوکو اف ۷ اولترا خیلی محتاطانه عمل کند. به عنوان اولین گوشی اولترای این زیربرند، این گوشی باید نسبت به مدل‌های قبلی پیشرفت قابل توجهی داشته باشد، بدون اینکه هزینه مواد اولیه زیادی را به دستگاه تحمیل کند.

این راه‌حل هوشمندانه محاسبه شده است، هرچند تصاویر فوق‌العاده‌ای که با توجه به مشخصات فنی انتظار دارید را تولید نمی‌کند.

در سطح پایه، شیائومی موفق شده است یک سیستم دوربین سه‌گانه قوی را به همراه یک دوربین تله‌فوتو اختصاصی ۵۰ مگاپیکسلی در این گوشی جای دهد. این دوربین تله‌فوتو، به همراه یک دوربین فوق عریض ۳۲ مگاپیکسلی واضح‌تر، برای سری پوکو یک نکته‌ی بزرگ محسوب می‌شود.

با این دوربین‌های ثانویه است که می‌توان برجستگی فوق‌العاده را حس کرد. گرفتن عکس‌های ۲.۵x و حتی ۵x با این لنز تله‌فوتوی شناور حس خوبی دارد و نتایج در بیشتر موارد بسیار دلپذیر هستند.

دوربین فوق عریض ۳۲ مگاپیکسلی هم مثل اغلب گوشی‌های ارزان‌تر پوکو، کاملاً بی‌کیفیت نیست. هنوز هم از نظر وضوح تصویر یک قدم پایین‌تر است و رنگ‌ها کاملاً بی‌روح‌تر شده‌اند، اما نتایج هنوز هم کاملاً قابل اشتراک‌گذاری هستند.

جایی که شیائومی واقعاً صرفه‌جویی کرده، دوربین اصلی آن است: پوکو F7 اولترا دقیقاً از همان سنسور 50 مگاپیکسلی 1/1.55 اینچی Light Fusion 800 استفاده می‌کند که در پوکو F6 پرو سال گذشته نیز استفاده شده بود.

جای تعجب نیست که عکس‌هایی تقریباً مشابه قبل می‌گیرد – یعنی عکس‌هایی کاملاً مناسب، با جزئیات معقول و رنگ‌های غنی (اما نه بیش از حد) و هایلایت‌های متعادل. وجود قدرت پردازش تصویر برتر احتمالاً به معنای یک پیشرفت کلی در اینجا است، اگرچه من پوکو F6 پرو را برای مقایسه مستقیم در اختیار نداشتم.

با این حال، این دوربین اصلی در میان انبوه گوشی‌های هوشمند ۵۰۰ پوندی دوران ۲۰۲۴ چندان برجسته نبود. من همچنین پوکو F7 اولترا را با تعدادی از گزینه‌های فعلی ۴۰۰ تا ۵۰۰ پوندی مقایسه کردم و در مقایسه با بقیه، دوربین چندان برجسته‌ای نداشت.

می‌توانید روی قیمت پایه‌تان شرط ببندید که در مقایسه با گوشی‌های هوشمند ۶۵۰ پوندیِ سال ۲۰۲۵، قیمت نسبتاً معمولی‌ای دارد. در این دسته، گوشی‌های قدرتمندی مانند سامسونگ گلکسی S24 FE و وان‌پلاس ۱۳R قرار دارند، در حالی که نوبیا Z70 اولترا با دوربین اصلی با دیافراگم متغیر و لنز تله‌فوتو ۶۴ مگاپیکسلی با بزرگنمایی ۳.۳ برابر، حتی از این هم بهتر است.

عکاسی در شب به هیچ وجه بد نیست، با آن پردازنده‌ی قدرتمند در کنار یک حسگر تصویر قوی و OIS که روشنایی را افزایش می‌دهد و جزئیات قابل توجهی را ثبت می‌کند. باز هم، این نتایج در حد یک گوشی میان‌رده‌ی خوب است تا یک گوشی پرچمدار، اما با این حال.

همچنین یک دوربین ۳۲ مگاپیکسلی در جلو وجود دارد که برای عکس‌های سلفی عملکرد قابل قبولی دارد. ممکن است در قسمت‌های روشن مشکل داشته باشد و جزئیات چیز قابل توجهی نیست، اما رنگ‌ها و رنگ پوست طبیعی به نظر می‌رسند. در عکس‌های سلفی پرتره نیز عملکرد بسیار خوبی دارد و سوژه در پس‌زمینه به خوبی محو می‌شود.

  • امتیاز دوربین: ۳ از ۵

بررسی Poco F7 Ultra: نمونه دوربین

Poco F7 Ultra review camera sample

بررسی Poco F7 Ultra: عملکرد

Poco F7 Ultra review performance
  • اسنپدراگون ۸ الیت عملکرد فوق‌العاده‌ای ارائه می‌دهد
  • رم سخاوتمندانه ۱۲ یا ۱۶ گیگابایتی
  • حافظه داخلی کافی ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت

تنها عنصر تعیین‌کننده‌ی کل پکیج پوکو اف ۷ اولترا، و دقیقاً همان چیزی که نام «اولترا» را توجیه می‌کند، سطح عملکرد آن است.

با پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت کوالکام و تراشه سفارشی VisionBoost D7 که به وظایف گرافیکی کمک می‌کند، این گوشی ظاهراً قادر است با گوشی‌های شیائومی ۱۵ اولترا و سامسونگ گلکسی S25 اولترا رقابت کند. این گوشی‌ها به معنای واقعی کلمه دو برابر قیمت دارند.

در واقع، به نظر نمی‌رسد پوکو F7 اولترا در بین سریع‌ترین گوشی‌هایی که من استفاده کرده‌ام، کاملاً در صدر باشد. میانگین امتیاز Geekbench 6 با ۲۳۲۳ در حالت تک هسته‌ای و ۸۱۷۱ در حالت چند هسته‌ای به ترتیب ۳۷ و ۲۴ درصد کمتر از ایسوس ROG Phone 9 Pro است.

البته این گوشی دوم با قیمتی مناسب، عملکرد فوق‌العاده‌ای در بازی ارائه می‌دهد. با این حال، حتی رقیب مستقیمی مانند نوبیا Z70 اولترا با امتیازهای ۲۹۲۲ و ۹۰۶۶ به راحتی پوکو F7 اولترا را شکست می‌دهد.

همین اتفاق در مورد اجرای تست‌های بنچمارک پردازنده گرافیکی پوکو F7 اولترا در GFXBench نیز رخ داد، جایی که یک گوشی دیگر با پردازنده اسنپدراگون 8 الیت مانند سامسونگ گلکسی S25 پلاس به راحتی از پوکو بهتر عمل می‌کند.

البته، تست‌های بنچمارک همه چیز را نشان نمی‌دهند. گوشی‌های هوشمند جدید همیشه با چنین تست‌های مصنوعی خوب عمل نمی‌کنند، به خصوص وقتی که صحبت از اندازه‌گیری قابلیت‌های پردازنده گرافیکی (GPU) باشد.

چیزی که خیلی مهم‌تر است، عملکرد عملی است و در این زمینه، من هیچ شکایتی ندارم. پوکو اف ۷ اولترا در کارهای روزمره بی‌نقص اجرا شد، در حالی که بازی مسابقه‌ای سه بعدی مدرن کنسول، GRID Legends ، با بافت‌های با کیفیت بالای اختیاری نصب شده، به راحتی اجرا شد.

بدون شک همه این‌ها به این دلیل است که مدل برتر مورد آزمایش من ۱۶ گیگابایت رم دارد، هرچند حتی مدل پایه هم ۱۲ گیگابایت رم دارد. این مقدار رم با سامسونگ گلکسی S25 اولترا برابری می‌کند.

در قسمت حافظه، شما می‌توانید بین ۲۵۶ گیگابایت یا ۵۱۲ گیگابایت انتخاب کنید. این گوشی مطمئناً کمبودی ندارد، اگرچه یک مدل پایه ۱۲۸ گیگابایتی با قیمت ۵۹۹ پوند می‌توانست قانع‌کننده باشد.

  • امتیاز عملکرد: ۴.۵ / ۵

بررسی Poco F7 Ultra: نرم افزار

Poco F7 Ultra review software
  • نرم‌افزارهای اضافی و حجیم
  • ۴ سال به‌روزرسانی سیستم‌عامل و ۶ وصله امنیتی
  • ادغام ناشیانه هوش مصنوعی

نرم‌افزار تنها عنصری است که تفاوت چندانی بین گوشی‌های شیائومی و برندهای زیرمجموعه آن ندارد. ثبات می‌تواند چیز خوبی باشد، اما در اینجا منجر به یکی از جنبه‌های نامطلوب پوکو F7 اولترا می‌شود.

هایپر او اس ۲ تقریباً به همان شکلی که روی شیائومی ۱۵ اولترا نصب شده، روی اندروید ۱۵ قرار گرفته است، البته با یک لانچر پوکو اسمی در جلوی گوشی. با همان قدرت پردازشی که در زیر آن قرار دارد، رابط کاربری با سرعتی مشابه پیش می‌رود. از نظر فنی، این رابط کاربری به خوبی بهینه شده است.

با این حال، این رابط کاربری همچنان شلوغ و پر از جزئیات است. حتی رابط کاربری One UI 7 سامسونگ، با برنامه‌های متعدد و آماده‌اش، در مقایسه با این رابط کاربری، مدرن و سبک به نظر می‌رسد.

بخشی از مشکل اینجاست که نرم‌افزارهای اضافی (bloatware) وجود دارند. یک پوشه برنامه‌های سیستمی وجود دارد که پر از امکانات معمول است: تقویم، یادداشت‌ها، ساعت، موسیقی و موارد مشابه. این یک تدبیر قابل درک است، حتی اگر گوگل از نظر فنی همه این موارد را پوشش دهد، اگر شیائومی به آنها اجازه دهد.

یکی دیگر از ویژگی‌های Mi Remote که از فرستنده مادون قرمز داخلی Poco برای کنترل سیستم صوتی یا تلویزیون شما استفاده می‌کند. این یک قابلیت خاص است، اما من همیشه از آن قدردانی کرده‌ام.

اما یک پوشه دوم هم وجود دارد که پر از برنامه‌های شخص ثالث مانند TikTok، LinkedIn، AliExpress و Booking.com است. همچنین یک برنامه ثانویه Mi Store با دسترسی به تجهیزات اضافی شیائومی و یک فروشگاه تم برای دسترسی به هزاران تصویر زمینه و بسته‌های آیکون اضافی دریافت خواهید کرد.

مورد دوم می‌تواند به عنوان یک نقطه قوت منحصر به فرد برای فروش در نظر گرفته شود، اما آن هم از حجم زیادی رنج می‌برد. وقتی سعی می‌کنید تصویر زمینه صفحه اصلی خود را به سادگی تغییر دهید، با فهرست عظیمی از گزینه‌ها مواجه می‌شوید – چند مورد خوب، برخی افتضاح، و بسیاری از آنها نیاز به پرداخت هزینه اضافی دارند. این کار خسته کننده است.

هایپر او اس (HyperOS) یک رابط کاربری مبتنی بر اندروید کاملاً کاربردی است که از شلوغی و بی‌نظمی‌های موجود در آن عبور کرده است. این رابط کاربری به شدت قابل تنظیم است و حذف نرم‌افزارهای اضافی تا حدودی به رفع آن مشکلات اولیه کمک خواهد کرد. اما حتی در آن صورت، باید با آیکون‌ها و منوهای کمی دست و پا چلفتی شیائومی کنار بیایید.

شیائومی برای پوکو اف ۷ اولترا چهار به‌روزرسانی سیستم عامل و شش سال وصله امنیتی ارائه می‌دهد. این بد نیست، اما در مقایسه با بهترین پیشنهادهای گوگل، سامسونگ و حتی آنر، خیلی عقب‌تر است.

شیائومی با مجموعه‌ای از برنامه‌ها و سرویس‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، به جمع طرفداران هوش مصنوعی پیوسته است. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به نویسندگی با هوش مصنوعی (ویرایش یا خلاصه کردن متن)، ویرایش تصویر با هوش مصنوعی (ویرایش عکس‌ها و پاک کردن عناصر در برنامه گالری)، زیرنویس و ترجمه ویدیو با هوش مصنوعی، قابلیت جستجوی سیستمی با هوش مصنوعی و موارد دیگر اشاره کرد.

تعداد کمی از این ابزارها به اندازه پیاده‌سازی هوش مصنوعی گوگل یا حتی سامسونگ مؤثر یا یکپارچه هستند. برای مثال، وقتی برای اولین بار خواستم با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی عکسی را ویرایش کنم، متوجه شدم که باید عمیقاً وارد تنظیمات برنامه گالری شوم و افزونه هوش مصنوعی مربوطه را به صورت دستی نصب کنم.

از نکات مثبت، قابلیت جستجوی دایره‌ای گوگل (Circle to Search) است، در حالی که Gemini با فشار طولانی مدت دکمه پاور، نمایش داده می‌شود. البته این ویژگی‌ها مختص پوکو F7 اولترا نیستند.

  • امتیاز نرم‌افزار: ۳/۵

بررسی پوکو اف ۷ اولترا: عمر باتری

Poco F7 Ultra review battery life
  • باتری بزرگ ۵۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی
  • شارژ سیمی تا ۱۲۰ وات، بی‌سیم تا ۵۰ وات
  • بعد از تخفیف‌های زودهنگام، شارژر شامل نمی‌شود

شیائومی عملکرد قدرتمند پوکو ایکس ۷ اولترا را با یک باتری به همان اندازه قدرتمند جبران کرده است. اگرچه باتری ۵۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی آن از باتری وان‌پلاس ۱۳ آر و نوبیا زد ۷۰ اولترا (که هر دو ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت و بالاتر دارند) کمتر است، اما همچنان از اکثر آنها بزرگتر است.

نتیجه، استقامت فوق‌العاده قابل اعتمادی است. بعد از یک روز کامل استفاده متوسط، با حدود ۴ ساعت زمان روشن بودن صفحه نمایش، بیش از ۵۰٪ شارژ باقی می‌ماند که نشان می‌دهد پوکو می‌توانست یک روز دیگر هم دوام بیاورد.

وقتی صحبت از شارژ مجدد می‌شود، پوکو ایکس ۷ اولترا از استاندارد سریع ۱۲۰ واتی هایپرشارژ شیائومی پشتیبانی می‌کند. این به طور بالقوه از همه رقبای خود، از جمله وان پلاس ۱۳ آر، نوبیا زد ۷۰ اولترا و سامسونگ گلکسی اس ۲۴ اف ای بهتر است. در واقع، از اکثر گوشی‌های پرچمدار تمام عیار بهتر است.

شاید متوجه کلمه «بالقوه» شده باشید، و این به این دلیل است که شیائومی دیگر شارژرهای خود را در جعبه گوشی در بریتانیا عرضه نمی‌کند. کسانی که برای پوکو F7 اولترا در نزدیکی زمان عرضه ثبت‌نام کنند، در صورت سرعت عمل، یک شارژر رایگان دریافت خواهند کرد، اما پس از آن، باید جداگانه یکی خریداری کنند.

خوشبختانه، من یک شارژر ۱۲۰ واتی HyperCharge دم دست داشتم و Poco X7 Ultra تنها در ۱۵ دقیقه از حالت خالی به ۵۲ درصد رسید. شارژ کامل کمی بیش از ۳۰ دقیقه طول کشید که فوق‌العاده سریع است.

  • امتیاز باتری: ۴.۵ / ۵

آیا باید پوکو اف ۷ اولترا بخرم؟

ویژگی‌هایادداشت‌هارتبه‌بندی
طراحیرنگ زرد پررنگ و زننده، و رنگ مشکی کمی بی‌روح؛ پوکو اف ۷ اولترا بزرگ و سنگین اما خوش‌ساخت است.۳.۵ / ۵
نمایشنمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED شیائومی که به خوبی کالیبره شده و قابل اعتماد است، با وضوح QHD+ و حداکثر روشنایی مناسب ۱۸۰۰ نیت (HBM) بازگشته است.۴ / ۵
عملکردبا وجود پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت، پوکو اف ۷ اولترا عملکرد بسیار خوبی دارد – هرچند که جزو بهترین‌ها نیست.۴.۵ / ۵
دوربینسیستم دوربین شیائومی از تعادل نسبتاً خوبی برخوردار است، اما از نظر کیفیت تصویر در همه زمینه‌ها قابل قبول است.۳ / ۵
باترییک باتری بزرگتر از حد متوسط ۵۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، در روزهای عادی دو روز دوام می‌آورد، در حالی که از شارژ ۱۲۰ واتی پشتیبانی می‌شود.۴.۵ / ۵
نرم‌افزارHyperOS 2 نقطه ضعف Poco X7 Ultra است که رابط کاربری شلوغ و پرحجمی را ارائه می‌دهد و هوش مصنوعی آن نیز به خوبی کار نمی‌کند.۳ / ۵
ارزشبا نصف قیمت ایسوس راگ فون ۹ پرو، اما با عملکرد مشابه، رد مجیک ۱۰ پرو ارزش فوق‌العاده‌ای را برای گیمرهای حرفه‌ای فراهم می‌کند.۵ / ۵

بخرید اگر…

شما یک گیمر موبایل با بودجه محدود هستید
. اگرچه پوکو F7 اولترا دقیقاً یک «گوشی مخصوص بازی» نیست، اما تمام بازی‌های موبایل جدید را بدون مشکل و بدون هزینه زیاد یا طراحی کاملاً نامناسب اجرا می‌کند.

نگران استقامت باتری هستید
. با باتری ۵۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، پوکو اف ۷ اولترا از اکثر گوشی‌های هوشمند باتری قوی‌تری دارد.

می‌خواهید بتوانید سریع شارژ کنید.
گوشی‌های زیادی از شارژ سیمی ۱۲۰ واتی و بی‌سیم ۵۰ واتی پشتیبانی نمی‌کنند، و حتی تعداد کمتری هم هستند که این قیمت ارزان را ارائه می‌دهند.

نخرید اگر…

اگر از اندروید خام یا تقریباً خام خوشتان می‌آید،
اگر از نرم‌افزار تمیز گوگل خوشتان می‌آید، هایپر او اس ۲ شما را از حجم انبوه زباله‌های دیجیتال به وجد می‌آورد.

شما عکاسی را در اولویت قرار می‌دهید.
پوکو اف ۷ اولترا عکس‌های بدی نمی‌گیرد، اما می‌توانید (به‌ویژه) دوربین اصلی بسیار بهتری را با همان قیمت یا حتی کمتر تهیه کنید.

شما دوست دارید گوشی‌تان باریک و سبک باشد.
پوکو اف ۷ اولترا کاملاً ضخیم و سنگین است و در جیب شما گم نمی‌شود.

چگونه پوکو اف ۷ اولترا را آزمایش کردم

  • دوره آزمایشی مرور = ۱ ماه
  • شامل آزمایش = استفاده روزمره برای بخشی از دوره آزمایش، شامل مرور وب، رسانه‌های اجتماعی، عکاسی، تماس ویدیویی، بازی، پخش ویدیو، پخش موسیقی
  • ابزارهای استفاده شده = Geekbench 6، GFXBench، آمار بومی اندروید، آداپتور برق ۱۲۰ واتی شیائومی

منبع : techradar

این پست چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می‌دهد.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *