آنر مجیک ۷ پرو یک گوشی فوقالعاده است که تقریباً در هر زمینهای شما را تحت تأثیر قرار میدهد. صفحه نمایش آن یکی از بهترینهاست، عملکرد آن استثنایی است و باتری آن دوام بیشتری دارد و سریعتر از اکثر گوشیها شارژ میشود. دوربینها گاهی اوقات شگفتانگیز هستند، اما ثبات عملکرد میتوانست بهتر باشد و نرمافزار آن برای همه مناسب نخواهد بود. بنابراین، ممکن است بینقص نباشد، اما مجیک ۷ پرو به راحتی یکی از مدعیان برتر اندروید است و ارزش بررسی را دارد.
جوانب مثبت
- +عمر باتری چشمگیر
- +عملکرد سریع
- +سختافزار دوربین عالی
- +بلندگوهای قوی و بیسدار
منفی
- –شارژر یا قاب همراه محصول نیست
- –پردازش تصویر گاهی اوقات موفق و گاهی ناموفق است
- –نرمافزار تفرقهانگیز
بررسی آنر مجیک ۷ پرو: بررسی دو دقیقهای
گوشی آنر مجیک ۶ پرو سال گذشته با رونمایی در کنگره جهانی موبایل (MWC) در ماه فوریه با یک باتری عظیم، سیستم دوربین منحصر به فرد و برخی ویژگیهای نرمافزاری نوین، سر و صدای زیادی به پا کرد. اکنون، این برند با پرچمدار خود برای سال ۲۰۲۵ بازگشته است و امیدوار است در هر زمینهای خود را به سطح بالاتری برساند.
آنر مجیک ۷ پرو برای سال ۲۰۲۵، طبق روال همیشگی، طراحی جعبهایتری را در پیش گرفته است و اکنون دارای ریلهای کناری صاف و «منحنیهای ریز» متقارن ظریفی در لبه نمایشگر خود است. برآمدگی دوربین نیز کمتر عجیب و غریب است و حاشیه «دایره شکل» آن کاهش یافته تا کمتر جلب توجه کند. در کل، فکر میکنم این یک پیشرفت است.
سختافزار دوربین تقریباً یکسان است، اما لنز تلهفوتو چند مگاپیکسل بیشتر دارد و اکنون میتواند شما را به سوژههای دور نزدیکتر کند. این دوربینها میتوانند عکسهای فوقالعادهای بگیرند، اما پردازش تصویر کمی ناپایدار است و من تصاویر تارتری نسبت به حالت معمول گرفتم. امیدوارم این مشکل در بهروزرسانیهای سیستمعامل آینده برطرف شود. حالت پرتره استودیو هارکورت، که با همکاری استودیوی عکاسی افسانهای پاریس توسعه داده شده است، حداقل هرگز از تحسین کردن باز نمانده است.
با توجه به مقررات جدید اتحادیه اروپا، باتری این مدل کمی کوچکتر از باتری مجیک ۶ پرو است (۵۲۷۰ میلیآمپر ساعت در مقابل ۵۶۰۰ میلیآمپر ساعت)، اما این گوشی هنوز هم به راحتی یکی از بادوامترین گوشیهای پرچمداری است که من آزمایش کردهام. در واقع، میتوانم بگویم که مجیک ۷ پرو با وجود ظرفیت کمتر، عمر باتری بهتری نسبت به مدل قبلی خود دارد (برای مقایسه، نسخه چینی مجیک ۷ پرو از باتری بزرگتر ۵۸۵۰ میلیآمپر ساعت استفاده میکند). میتوانید بدون تلاش زیاد، دو روز با شارژ کامل دوام بیاورید و وقتی زمان شارژ فرا میرسد، میتوانید در یک چشم به هم زدن شارژ شوید، زیرا مجیک ۷ پرو از شارژ تا ۱۰۰ وات با کابل و ۸۰ وات با شارژر بیسیم مناسب پشتیبانی میکند.
عملکرد فوقالعاده است. شما تراشه اسنپدراگون ۸ الیت، به علاوه مجموعهای از بهبودهای نرمافزاری و یک پردازنده کمکی NPU (واحد پردازش عصبی) را برای اجرای روان بازیها دریافت میکنید. سیستم عامل Magic OS 9 آنر، ویژگیهای مفیدی مانند Magic Portal و همچنین ویژگیهای هوش مصنوعی نسبتاً جدیدی را که قبلاً به موارد محبوب آشنا تبدیل شدهاند، مانند Circle to Search و Google Gemini، اضافه میکند.
در مجموع، این یک گوشی فوقالعاده است، با تعادل عالی بین مشخصات و ویژگیها که استفاده از آن را لذتبخش میکند. نرمافزار آن باب میل همه نخواهد بود و دوربین آن هم میتوانست کمی تغییر کند، اما در غیر این صورت، این گوشی به راحتی یکی از بهترین گوشیهای پرچمدار موجود در بازار امروز است.
بررسی آنر مجیک ۷ پرو: قیمت و زمان عرضه
- هزینه ۱،۰۹۹.۹۹ پوند
- در بریتانیا و اروپا موجود است، اما در ایالات متحده یا استرالیا موجود نیست
گوشی آنر مجیک ۷ پرو هماکنون در اکثر مناطق قابل سفارش است. طبق معمول، این لیست شامل ایالات متحده و استرالیا نمیشود، بنابراین خوانندگان آمریکایی ما در صورت تمایل به خرید باید گوشی خود را وارد کنند.
قیمت مجیک ۷ پرو در بریتانیا ۱۰۹۹ پوند است، دقیقاً همان قیمت مدل قبلی خود. این یعنی از اوپو فایند ایکس ۸ پرو و اپل آیفون ۱۶ پرو گرانتر است ، اما کمی ارزانتر از پرو مکس یا سامسونگ گلکسی اس ۲۴ اولترا . با این حال، گوشی دوم را میتوان در حال حاضر با همان قیمت خریداری کرد، زیرا مدتی است که در بازار موجود است.
با توجه به چنین قیمت بالایی، آنر اگر میخواهد در رقابت باقی بماند، باید در همه زمینهها تأثیرگذار باشد و به لطف مشخصات فنی بسیار خوبش، میتواند این مبلغ هنگفت را توجیه کند. به علاوه، آنر همیشه پیشنهادهای بستهای برای دستگاههای خود دارد، بنابراین گرفتن چند محصول رایگان میتواند قیمت را دلپذیرتر کند.
- امتیاز ارزش: ۳ / ۵
بررسی آنر مجیک ۷ پرو: مشخصات
در ادامه نگاهی به مشخصات کلیدی آنر مجیک ۷ پرو میاندازیم:
آنر مجیک ۷ پرو | |
---|---|
ابعاد | ۱۶۲.۷ در ۷۷.۱ در ۸.۸ میلیمتر |
وزن | ۲۲۳ گرم |
سیستم عامل | MagicOS 9، مبتنی بر اندروید ۱۵ |
نمایش | نمایشگر ۶.۸ اینچی OLED، ۱۲۰ هرتز |
وضوح تصویر | ۲۸۰۰ در ۱۲۸۰ پیکسل |
چیپست | کوالکام اسنپدراگون ۸ الیت |
رم | ۱۲ گیگابایت |
ذخیرهسازی | ۵۱۲ گیگابایت |
باتری | ۵۲۷۰ میلیآمپر ساعت (اروپا)، ۵۸۵۰ میلیآمپر ساعت (چین) |
دوربینهای عقب | ۵۰ مگاپیکسل (f/1.4-2.0) اصلی، ۵۰ مگاپیکسل (f/2.0) فوق عریض، ۲۰۰ مگاپیکسل (f/2.6) تلهفوتو |
دوربین جلو | ۵۰ مگاپیکسل (f/2.0) |
بررسی آنر مجیک ۷ پرو: طراحی
- پشت شیشهای مات با حس مخملی
- گزینههای آبی نسیمی، مشکی و خاکستری سایه قمری
- مقاوم در برابر گرد و غبار و آب با استاندارد IP68/IP69
آنر مجیک ۷ پرو از روند طراحی اخیر که در دستگاههایی مانند Vivo X200 Pro و Oppo Find X8 Pro دیدهایم، پیروی میکند. این گوشی منحنیهای جانبی مدل قبلی خود را کنار گذاشته و به طراحی جعبهایتری روی آورده است. ریلهای کناری کاملاً صاف و دارای لبههای مورب هستند، در حالی که جلو و عقب تقریباً صاف هستند و در همه طرفها «منحنیهای ریز» متقارنی دارند.
نتیجه، تلفنی است که کمی ضخیمتر از مجیک ۶ پرو به نظر میرسد، اما در عین حال حس ممتاز و اعتماد به نفس را القا میکند. اندازه آن مشابه مدل قبلی خود است، فقط انحنای کمتری دارد و اگر از هر پرچمدار اندرویدی اخیر دیگری استفاده کرده باشید، با آن احساس راحتی خواهید کرد.
نسخه جهانی در سه رنگ آبی نسیمی، مشکی و خاکستری سایه ماه (Lunar Shadow Grey) موجود است. این بار خبری از مدل چرمی وگان نیست و همه گزینهها دارای قاب پشتی شیشهای مات با حس مخملی هستند. به نظر من، گزینه خاکستری سایه ماه (Lunar Shadow Grey) با بافتی مرمر مانند که در سراسر پنل پشتی امتداد دارد و با تابش نور، بیشتر نمایان میشود، چشمگیرترین گزینه است.
هنوز یک جزیره دوربین دایرهای بزرگ و مرکزی وجود دارد و هنوز هم توسط یک قاب دایرهای شکل احاطه شده است. با این حال، این بار قاب قطعاً دایرهایتر است و کمی کمتر از Magic 6 Pro عجیب و غریب به نظر میرسد.
گوشی آنر مجیک ۷ پرو دارای رتبهبندی IP68/IP69 برای مقاومت در برابر گرد و غبار و آب است، به این معنی که علاوه بر اینکه میتواند در آب شیرین فرو برود، میتواند در برابر پاشش آب گرم تا دمای ۱۷۶ درجه فارنهایت / ۸۰ درجه سانتیگراد نیز مقاومت کند. مطمئن نیستم که این ویژگی چه زمانی مفید واقع شود، اما اگر میخواهید در حمام اینستاگرام را مرور کنید، گوشی شما باید از آن جان سالم به در ببرد.
- امتیاز طراحی: ۴/۵
بررسی آنر مجیک ۷ پرو: نمایشگر
- صفحه نمایش OLED 6.8 اینچی با انحنای چهارگانه و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
- کم نور شدن PWM با فرکانس ۴۳۲۰ هرتز
- حداکثر روشنایی ۵۰۰۰ نیت
آنر مجیک ۷ پرو دارای یک صفحه نمایش ۶.۸ اینچی با نرخ تازهسازی پویا است که میتواند در صورت نیاز از ۱ هرتز تا ۱۲۰ هرتز تغییر کند. این صفحه نمایش عمدتاً مسطح است و منحنیها فقط از اطراف حاشیههای صفحه نمایش شروع میشوند. نتیجه، صفحه نمایشی است که شبیه یک لیوان آب پر از آب است.
من هیچوقت طرفدار پر و پا قرص صفحه نمایشهای خمیده نبودهام – آنها میتوانند باعث لمسهای تصادفی شوند و باعث انعکاسهای عجیب و تغییر رنگ در لبهها شوند. با این حال، نمیتوان انکار کرد که هنگام استفاده از کنترلهای حرکتی، زیر نوک انگشتان شما حس خوبی دارند. این نمایشگرهای جدید «میکرو منحنی» بهترینهای هر دو دنیا را ارائه میدهند، زیرا شما حس روان یک صفحه نمایش خمیده را بدون معایب معمول دریافت میکنید. من به این صفحه نمایشها روی آوردهام.
این نمایشگر با شیشه NanoCrystal Shield آنر پوشانده شده است و پس از ماهها کار با Honor Magic 6 RSR (نسخه پورشه دیزاین Magic 6 Pro) در سال گذشته، با اطمینان میتوانم بگویم که این یکی از مقاومترین پوششها در برابر خراش در این صنعت است. همچنین ظاهراً 10 برابر مقاومتر از صفحه نمایشهای شیشهای سنتی در برابر افتادن است و اگرچه من این را آزمایش نکردهام، اما خوب است که بدانم، به خصوص به این دلیل که هیچ قابی در جعبه وجود ندارد.
یک ویژگی جدید اضافه شده به این مدل، لایهای از قطبش دایرهای است که باعث میشود صفحه نمایش کمی کمتر بازتاب داشته باشد و برای چشمها مناسبتر باشد. در تئوری، طبق گفته آنر، این ویژگی میتواند خستگی چشم را تا ۱۶٪ کاهش دهد.
وقتی صحبت از روشنایی میشود، آنر مجیک ۷ پرو لومنهای زیادی دارد. در شرایط خاص میتواند به حداکثر ۵۰۰۰ نیت برسد، به این معنی که محتوای HDR فوقالعاده به نظر میرسد و هرگز در دیدن آن مشکلی نخواهید داشت.
طبق معمول، این برند تلاش زیادی برای ویژگیهای مراقبت از چشم کرده است. نرخ کمنور شدن PWM (مدولاسیون پهنای پالس) یکی از بالاترین نرخهایی است که تا به حال دیدهام و به ۴۳۲۰ هرتز میرسد. در این پنل هرگز نگران سوسو زدن نخواهید بود و اگر این کافی نیست، میتوانید حالتهای راحتی چشم و نور آبی کم را فعال کنید تا چشمانتان شاداب بمانند.
یک حسگر اثر انگشت اولتراسونیک سهبعدی زیر نمایشگر وجود دارد و یک بریدگی دوربین قرصی شکل که دوربین تشخیص چهره سهبعدی را در خود جای داده است. ظاهراً این اولین تلفنی است که هر دو قابلیت را دارد و بسیار کاربردی است. من مخصوصاً دوست دارم که بتوانم با استفاده از چهرهام وارد برنامههای بانکی شوم و برای من این ارزش بریدگی دوربین کمی بزرگتر را دارد.
- امتیاز نمایش: ۵/۵
بررسی آنر مجیک ۷ پرو: دوربینها
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی (f/1.4-2.0)
- تلهفوتو ۲۰۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری (f/2.6)
- ۵۰ مگاپیکسل فوق عریض (f/2.0)
بیشتر دوربینهای مجیک ۷ پرو مشخصات خود را با مدلهای قبلی به اشتراک میگذارند. دوربین اصلی هنوز یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی ۱/۱.۳ اینچی و دیافراگم قابل تنظیم مکانیکی دارد که بین f/1.4 و f/2 تغییر میکند. به نظر میرسد دوربینهای فوق عریض و سلفی نیز بدون تغییر باقی ماندهاند. هر دو دارای وضوح ۵۰ مگاپیکسلی و لنز f/2 هستند.
با این حال، لنز تلهفوتو تغییرات قابل توجهی داشته است. مجیک ۶ پرو دارای یک دوربین تلهفوتو ۱۸۰ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۲.۵ برابری بود، در حالی که مجیک ۷ پرو آن را به یک واحد ۲۰۰ مگاپیکسلی با لنز ۳ برابری ارتقا داده است. این سنسور با اندازه ۱/۱.۴ اینچ، یکی از بزرگترین سنسورهای تلهفوتو در بازار است و همچنین با دیافراگم f/2.6 یکی از سریعترین دوربینهای تلهفوتو محسوب میشود.
این روزها متوجه میشوم که از دوربین تلهفوتو در گوشی هوشمندم به اندازه دوربین اصلی، اگر نگوییم بیشتر، استفاده میکنم، بنابراین خوشحالم که مشخصات تلهفوتو تقریباً با مشخصات دوربین اصلی مطابقت دارد.
با این حال، من هنوز کاملاً متقاعد نشدهام که به این همه مگاپیکسل نیاز داریم. ایده این است که بتوانید به صورت دیجیتالی با افت کیفیت کمتر، زوم بیشتری داشته باشید، زیرا تعداد پیکسلهای بالا این تفاوت را جبران میکند. با این حال، در واقعیت، به نظر نمیرسد که این روش به خوبی کار کند.
من همین حرف را در مورد آنر مجیک ۶ پرو هم زدم، و با اینکه این مدل (به دلیل فاصله کانونی اپتیکال بیشتر) یک پیشرفت محسوب میشود، بزرگنمایی بیش از ۱۰ برابر نتایج متوسط و ناپایداری ارائه میدهد.
راهحل آنر برای این مشکل چیزی به نام AI SuperZoom است که با بزرگنمایی بیش از 30 برابر، تصاویر شما را شفافتر میکند. گاهی اوقات نتایج میتواند بسیار چشمگیر باشد، اما نکات منفی آن کاملاً مشهود است. تصاویر معمولاً جلوهای آبرنگ مانند دارند و گاهی اوقات جزئیاتی که در واقعیت وجود ندارند، به آنها اضافه میشوند.
من اخیراً با گوشی اوپو فایند ایکس ۸ پرو عکس گرفتهام که تقریباً ویژگی مشابهی دارد، اما به نظر میرسد کمی بهتر از تلاش آنر عمل میکند. انصافاً، آنر میگوید این ویژگی در مراحل ابتدایی خود است و به مرور زمان تکامل یافته و بهبود خواهد یافت. همچنین شایان ذکر است که برای عملکرد به اتصال اینترنت نیاز دارد، در حالی که معادل آن در اوپو روی دستگاه پردازش میشود.
یکی دیگر از ویژگیهای جدید در بخش دوربین، اضافه شدن سبکهای پرتره Studio Harcourt است که برای اولین بار در Honor 200 Pro دیدیم . اگر به گرفتن عکسهای پرتره علاقه دارید، این یک ارتقاء جدی است. تنظیم رنگ و جلوههای تاری در اینجا نیز به همان اندازه خیرهکننده هستند و با اپتیکهای با کیفیت بالاتر، حتی بیشتر هم بهبود یافتهاند. تنها نکته منفی این است که، مانند 200 Pro، این ویژگی به دوربینهای اصلی و تلهفوتو محدود شده است، بنابراین نمیتوانید از این جلوهها در عکسهای سلفی خود استفاده کنید.
روی هم رفته، این یک سیستم دوربین بسیار توانمند است و میتواند در تمام شرایط نوری عکسهای فوقالعادهای ارائه دهد. در عمل، جزو بهترین سیستمهای دوربین موجود در بازار است، اما پایدارترین نیست.
شاید فقط به خاطر نرمافزار پیشانتشار روی گوشی باشد که من تست کردهام، اما عکسهای تار خیلی بیشتری نسبت به قبل گرفتم و پردازش تصویر اغلب وضوح را بیش از حد افزایش میداد، در حالی که رنگهای آبی و سبز بیش از حد اغراقآمیز میشدند، حتی هنگام استفاده از سبک تصویر طبیعی.
این مشکلات همگی قابل حل هستند و امیدوارم در بهروزرسانیهای آیندهی میانافزار شاهد رفع آنها باشیم. در حال حاضر، سختافزار بیعیب و نقص است، اما پردازش ناهماهنگ گاهی اوقات باعث میشود که در مورد نتیجهی عکسهایتان دچار تردید شوید.
- امتیاز دوربین: ۴/۵
بررسی دوربین آنر مجیک ۷ پرو: نمونه عکسبرداری
بررسی آنر مجیک ۷ پرو: عملکرد و نرمافزار
- چیپست اسنپدراگون ۸ الیت
- رم ۱۲ گیگابایتی و حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایتی
- مجیک او اس ۹، مبتنی بر اندروید ۱۵
آنر مجیک ۷ پرو از قدرتمندترین چیپست کوالکام، اسنپدراگون ۸ الیت، بهره میبرد، بنابراین انتظار عملکرد چشمگیری از آن میرود. تنها یک پیکربندی در بازار جهانی موجود است که با ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی عرضه میشود که برای رضایت اکثر کاربران بیش از حد کافی است.
آنر با استفاده از قدرت واحد پردازش عصبی (NPU) داخلی خود برای بهبود بیشتر عملکرد، در این گوشی یک قدم فراتر رفته است. این گوشی چیزی به نام موتور زمانبندی پیشبینیکننده هوش مصنوعی دارد و دقیقاً کاری که این موتور انجام میدهد کمی بالاتر از سطح درک من است، اما فکر میکنم کمی شبیه DLSS در یک کامپیوتر بازی است.
تنها چیزی که باید بدانید این است که با کمک برخی ویژگیهای جدید در پوشش بازی، میتوانید بدون اضافه کردن بار اضافی به پردازنده گرافیکی، به تصویر با کیفیت بهتر و نرخ فریم بالاتر دست پیدا کنید. این بدان معناست که میتوانید در تنظیمات بالاتر، با تخلیه باتری کمتر و دمای پایینتر بازی کنید.
در عمل، به نظر میرسد که دقیقاً همانطور که تبلیغ شده عمل میکند. من Genshin Impact را با حداکثر تنظیمات به مدت چند ساعت بازی کردم و گوشی بدون هیچ مشکلی نرخ فریم 60 را حفظ کرد. گوشی به طرز شگفتآوری تحت فشار خنک ماند – در واقع خنکتر از حتی ROG Phone 9 Pro مخصوص بازی.
تجربه بازی همچنین توسط مجموعهای بسیار توانمند از بلندگوها بهبود مییابد. به لطف ساب ووفر یکپارچه و طراحی حفره صدای فوقالعاده بزرگ، این بلندگوها ممکن است پرصداترین بلندگوهایی باشند که تاکنون در یک گوشی هوشمند به کار رفتهاند و واقعاً به جلوههای صوتی درون بازی جذابیت میبخشند.
مجیک ۷ پرو از سیستم عامل Magic OS 9، نسخهای بسیار سفارشی از اندروید ۱۵، استفاده میکند و کمی بحثبرانگیز است. من شخصاً به Magic OS علاقه زیادی پیدا کردهام، اما تجربه آن با اندروید خالص بسیار متفاوت است. نوار اعلانها و منوی تنظیمات سریع، مانند iOS، از هم جدا هستند و اگر قبلاً از گوشیای استفاده میکردید که تجربه اندروید سنتیتری مانند گوگل پیکسل ارائه میداد، پیمایش در سیستم میتواند کمی چالشبرانگیز باشد.
گذشته از تغییرات طرحبندی، آنر قابلیتهای اضافی زیادی را به آن اضافه کرده است. مورد علاقه شخصی من Magic Portal است که به شما امکان میدهد متن یا تصویری را روی صفحه خود انتخاب کنید و آن را برای اشتراکگذاری یا جستجوی سریع به برنامه دیگری بکشید. دسترسی به این ویژگی اکنون حتی آسانتر شده است، زیرا میتوانید با بند انگشت خود دور موارد مختلف دایره بکشید تا به سرعت آنها را انتخاب کنید.
البته، شما همچنین از ویژگیهای هوش مصنوعی زیادی بهرهمند میشوید. هیچ چیز خیلی جدیدی در اینجا وجود ندارد، اما همه آنها بسیار مفید هستند. یک مترجم هوش مصنوعی، امکان قالببندی و رونویسی یادداشتها با هوش مصنوعی و مجموعهای از ابزارهای ویرایش تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی وجود دارد. به زودی این گوشی از هوش مصنوعی نیز برای محافظت خودکار شما در برابر چتهای ویدیویی دیپفیک استفاده خواهد کرد – نمیتوانم بگویم که تا به حال چنین چیزی دریافت کردهام، اما آرامش خاطر اضافی همیشه خوب است.
همچنین امسال، اضافه شدن Circle to Search و Google Gemini به عنوان دستیار صوتی پیشفرض، جدید است. به جایی رسیدهایم که اکثر گوشیهای اندرویدی با این ویژگیها عرضه میشوند، اما هنوز هم ارزش اشاره کردن دارند زیرا عالی هستند و وقتی نیستند، دلم برایشان خیلی تنگ میشود.
در مورد طول عمر نرمافزاری مجیک ۷ پرو، آنر متعهد شده است که این گوشی را با هفت سال بهروزرسانی سیستمعامل اندروید و بهروزرسانیهای امنیتی پشتیبانی کند ، که با تعهدات بهروزرسانی اپل ، سامسونگ و گوگل برای دستگاههای پرچمدار مربوطهشان مطابقت دارد.
- امتیاز عملکرد: ۵/۵
- امتیاز نرمافزار: ۳/۵
بررسی آنر مجیک ۷ پرو: باتری
- باتری سیلیکون-کربنی ۵۲۷۰ میلیآمپرساعت (۵۸۵۰ میلیآمپرساعت در چین)
- شارژ سیمی ۱۰۰ واتی
- شارژ بیسیم ۸۰ واتی
چیزهای زیادی برای دوست داشتن در مورد Honor Magic 7 Pro وجود دارد، اما برای من، بهترین چیز ممکن است عمر باتری باشد. من این گوشی را بعد از گذراندن زمان زیادی با Vivo X200 Pro که باتری غولپیکر ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد، آزمایش کردم، بنابراین انتظار نداشتم از این باتری نسبتاً کوچک ۵۲۷۰ میلیآمپر ساعتی شگفتزده شوم – اما کاملاً شگفتزده شدم.
آنر به وضوح نرمافزار خود را به خوبی بهینه کرده است و من توانستم بدون هیچ تلاشی، دو روز را با یک شارژ کامل دوام بیاورم. و این کار را بیش از یک بار انجام دادم، و این با زمان زیاد کار با صفحه نمایش، پیمایش نقشهها، گرفتن عکسهای زیاد و پخش محتوا بود. این فوقالعاده است.
ما دیدهایم که برخی از تولیدکنندگان چینی سرعت شارژ خود را برای این نسل کاهش دادهاند، اما آنر این کار را نکرده است. در اینجا شما نرخ شارژ سیمی چشمگیر ۱۰۰ وات و ۸۰ وات با سوپرشارژر بیسیم آنر دریافت میکنید.
متأسفانه، شارژری در جعبه وجود ندارد، اما من اتفاقاً کیت مناسب برای شارژ با حداکثر سرعت را داشتم و این باعث میشود زندگی با این گوشی بسیار راحت باشد. اگر شارژر مورد نیاز را داشته باشید، شارژ سیمی از صفر تا صد کمتر از ۳۵ دقیقه طول میکشد، در حالی که شارژ بیسیم را میتوان در کمتر از ۴۵ دقیقه انجام داد.
- امتیاز باتری: ۵/۵
آیا باید آنر مجیک ۷ پرو را بخرید؟
ویژگیها | یادداشتها | رتبهبندی |
---|---|---|
ارزش | مجیک ۷ پرو گرانتر از اوپو فایند ایکس ۸ پرو و آیفون ۱۶ پرو است، اما کمی ارزانتر از ۱۶ پرو مکس یا سامسونگ گلکسی اس ۲۴ اولترا. | ۳ / ۵ |
طراحی | قاب دایرهای شکل ممکن است نظرات مختلفی را ایجاد کند، اما در غیر این صورت، این گوشی مقاوم، جذاب و در دست گرفتن آن لذتبخش است. | ۴ / ۵ |
نمایش | صفحه نمایش مجیک ۷ پرو روشن، واضح و بسیار مقاوم در برابر خش است. همچنین اقدامات محافظت از چشم بیشتری نسبت به رقبا ارائه میدهد. | ۵ / ۵ |
عملکرد | نه تنها یکی از سریعترین چیپستهای بازار را دریافت میکنید، بلکه به لطف پردازنده کمکی NPU آنر، سریعتر، خنکتر و برای مدت طولانیتری کار میکند. | ۵ / ۵ |
نرمافزار | نرمافزار آنر باب سلیقهی همه نخواهد بود، اما مملو از ویژگیهای مفید است. | ۳ / ۵ |
باتری | به عبارت ساده، آنر مجیک ۷ پرو طولانیترین عمر باتری را در بین پرچمداران اندرویدی دارد. همچنین بسیار سریع شارژ میشود. | ۴ / ۵ |
بخرید اگر…
شما قدرت یک گوشی پرچمدار و عمر باتری طولانی میخواهید.
در اکثر گوشیها، باید بین عمر باتری طولانی و قدرت خام یکی را انتخاب کنید، اما در مورد مجیک ۷ پرو اینطور نیست. این گوشی فوقالعاده قدرتمند است و هنوز هم میتواند دو روز بین هر بار شارژ دوام بیاورد.
عاشق گرفتن عکسهای پرتره هستید.
حالت پرتره Studio Harcourt یکی از چشمگیرترین حالتهایی است که امتحان کردهام. وقتی برای اولین بار با Honor 200 Pro عرضه شد، عاشقش شدم و اینجا هم به همان خوبی است.
عاشق یک صفحه نمایش خوب هستید.
آنر مجیک ۷ پرو به راحتی یکی از بهترین صفحه نمایشها را در بازار دارد. این صفحه نمایش روشن، پر جنب و جوش، بسیار مقاوم در برابر خش است و از اکثر ویژگیهای مراقبت از چشم بیشتری برخوردار است.
نخرید اگر…
عاشق هوش مصنوعی مولد هستید؟
آنر به طور پیوسته ویژگیهای هوش مصنوعی بیشتری را به سیستم عامل خود اضافه کرده است، اما این ویژگیها در مقایسه با برخی از رقبا کمی ابتدایی هستند.
شما به دنبال تجربه کلاسیک اندروید هستید.
Magic OS آنقدر تغییرات و اصلاحات در اندروید ۱۵ ایجاد میکند که تقریباً مانند یک سیستم عامل کاملاً متفاوت به نظر میرسد. من کاملاً آن را دوست دارم، اما طرفداران اندروید خام ممکن است برای وفق دادن خود با آن مشکل داشته باشند.
بررسی Honor Magic 7 Pro: همچنین در نظر بگیرید
آنر مجیک ۷ پرو | اوپو فایند ایکس ۸ پرو | آیفون ۱۶ پرو | |
---|---|---|---|
قیمت: | ۱,۰۹۹ پوند | ۱,۰۴۹ پوند / ۱,۷۹۹ دلار استرالیا | ۱,۱۹۹ دلار / ۱,۱۹۹ پوند / ۲,۱۴۹ دلار استرالیا |
نمایش: | OLED 6.8 اینچی | OLED 6.78 اینچی | OLED 6.9 اینچی |
دوربینها: | ۵۰ مگاپیکسل عریض؛ ۵۰ مگاپیکسل فوق عریض؛ ۲۰۰ مگاپیکسل با بزرگنمایی ۳ برابر | دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی؛ دوربین فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی؛ دوربین ۵۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری؛ دوربین ۵۰ مگاپیکسلی با زوم ۶ برابری | دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی؛ دوربین فوق عریض ۴۸ مگاپیکسلی؛ دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با زوم ۵ برابری |
پردازنده: | کوالکام اسنپدراگون ۸ الیت | مدیاتک دایمنسیتی ۹۴۰۰ | اپل A18 پرو |
باتری: | ۵۲۷۰ میلیآمپر ساعت (اروپا)، ۵۸۵۰ میلیآمپر ساعت (چین) | ۵,۹۱۰ میلیآمپر ساعت | ۴,۶۸۵ میلیآمپر ساعت |
چگونه گوشی آنر مجیک ۷ پرو را آزمایش کردم
- دوره آزمایشی مرور: دو هفته
- آزمایش شامل موارد زیر بود: استفاده روزمره از جمله مرور وب، رسانههای اجتماعی، عکاسی، تماس ویدیویی، بازی، پخش ویدیو، پخش موسیقی
- ابزارهای استفاده شده: Geekbench 6، 3DMark، GFXBench، آمار بومی اندروید، شارژر 100 واتی آنر و پایه شارژ بیسیم SuperCharge
من سیمکارتم را در آنر مجیک ۷ پرو گذاشتم و حدود دو هفته قبل از اینکه به نتیجهای برسم، با آن به عنوان گوشی اصلیام کار کردم. دقیقاً مثل هر گوشی دیگری از آن استفاده کردم، کلی عکس گرفتم، بازی کردم، پیام دادم، کار کردم، ویدیو پخش کردم و با گوگل مپ و ویز مسیریابی کردم.
من همچنین تجربه بازیهای گرافیکی چالشبرانگیز مانند Zenless Zone Zero، Genshin Impact و PUBG Mobile را با تجربهام با سایر پرچمداران اندرویدی مانند Oppo Find X8 Pro، Vivo X200 Pro و Samsung Galaxy S24 Ultra مقایسه کردم. همچنین چندین بنچمارک را با استفاده از 3DMark، GFXbench و Geekbench روی این گوشی اجرا کردم.
من عملکرد باتری را بر اساس استفاده واقعی خودم ارزیابی کردم و زمان شارژ با استفاده از آداپتور دیواری و کابل رسمی Honor 100W اندازهگیری شد. همچنین قابلیتهای شارژ بیسیم را با پایه شارژ بیسیم ۱۰۰W SuperCharge Honor آزمایش کردم.
منبع : techradar
دیدگاهتان را بنویسید